Beoordelingen van Switi Alkmaar

Recente recensies van Switi Alkmaar

5 sterren na 55 reviews

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had gevraagd, vergeet niet om er zuur bij te doen.... en was weer vergeten, slechte zaak

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, ruime hoeveelheid. Goed warm/heet. Gaan zeker nog een keer bestellen! Bezorging was wel half uur later dan afgesproken. Zou netjes zijn als daar de volgende keer over gebeld of gemaild wordt.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed gekruid

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti met kip

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer als wij bestellen is het een feestje. Heerlijk!!!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Wel jammer dat er een rotiplaat vergeten was (2 x roti, maar 1 plaat). En jammer dat de vegetarische roti speciaal geen vleesvervanger heeft (ei, tempeh of tofu) en dus alleen maar aardappel, kouseband en saus is. Smaak was overall goed.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami en roti waren weer heerlijk. En ruim voldoende. Met z’n 2en twee dagen van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht en heerlijk gegeten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppppp

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pom was heerlijk! Alleen misten we het zuur en wat peper. Maar komt vast doordat we het niet zelf hebben gehaald maar hebben laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met zorg bereid. Mijn bestselling stond klaar om op gehaald te worden en was goed ingepakt. De bediening was, zoals altijd, vriendelijk. Heel blij!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks vrijdagavond, snelle bestelling én een goed warme maaltijd. Bezorging door een uiterst vriendelijke jongedame. Dit was een TOP delivery.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti zoals roti smaken moet! Héérlijk gegeten

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen bestelling ontvangen , verbouwing, wel betaald. Moet nog terug krijgen maar eigenaar was heel lief en begripvol

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. goed warm, netjes verpakt. De porties zijn prima! Jullie bezorging is uiterst vriendelijk! Aangename afwisseling vergeleken met sommige andere bezorging, die je bestelling zonder iets te zeggen neerkwakken op je stoep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, alles super smaakvol en meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima bezorging!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is de laatste tijd heel erg achteruit gegaan sinds er nieuwe mensen in de zaak staan. We vonden het eten altijd zo lekker dat we er voor om reden. Nu krijg je als je roti bestelt.een mini beetje boontjes (kinderportie), aangevuld met bloemkool en broccoli?! Ook zit er geen kerriejus meer bij de aardappels (wat eerst altijd wel zo was) waardoor het een droge hap wordt. Zelfs de roti plaat lijkt wel een ander recept, zulk dik deeg,waardoor je de groenten bijna niet meer proeft. Dit maakt de maaltijd erg smakeloos. Ik hoop dat de kwaliteit snel weer verbetert, want dit is erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Wat ik graag even wil zeggen, is dat het eten er goed uitzag en ook de smaak was zoals ik die ken in Amsterdam vroeger.....alleen was het voor mijn moeder(94) en mij (57) echt te zout. Hopelijk kun je daar wat mee. Dank je wel en groeten van Jeanine.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden bedankt!!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

allerlekkerste roti!!!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en snelle bezorging voor de zaterdagavond. Altijd positief over Switi!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een lange haar in mijn Broodje kip kerrie. Apart want normaal super lekker en goed!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker weer. Waar een top restaurant!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat je hier besteld is heerlijk! Altijd leuke bezorgers en eten komt goed warm aan en op tijd! Als je gaat halen word je ook keurig geholpen. Voor mij een dikke 10

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten van de roti en kiploempia's, zeker een aanrader!!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging op tijd en lekker warm

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, op tijd klaar en nog warm toen ik thuis kwam, en ik woon in het buitengebied van Alkmaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld. Bestelling was snel geleverd. Het eten was warm en goed van kwaliteit. Een aanrader!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker en geen gierige portie! Snelle bezorging ook erg fijn

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom waren de gevulde Bara's heerlijk! Bezorging was ruim op tijd. Helemaal 100% naar tevredenheid.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bezorging snel dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben Bara's besteld. 2 vegatarische en 3 met kip. Allemaal met heel veel smaak gegeten. Heerlijk! Bezorging was op tijd en helemaal naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar was koud voor ik het had

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij Switi. Heerlijk eten! Mijn favoriete gerecht is de Roti kipfilet speciaal. Echt een aanrader! Maar het broodje pom is ook erg lekker. Bezorging is snel, eten altijd goed warm en de bezorgers zijn vriendelijk. Ga zo door Switi!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snel bezorgd en ze houden ook nog eens rekening met allergieën, waar de meeste restaurants iets van kunnen leren !!! TOP!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaaltijd was te krap door drukte maar keurig verpakt incl. de saoto soep en heerlijk gegeten . Trawikie !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was leterlijk Switi!!!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti was super lekker. Die kip loempia was bizar lekker. Bestellen via de site ging ook lekker soepel.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service via het online bestellen en ophalen. Altijd lekker het eten van switi!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was echt weer super lekker en heel vriendelijke mensen.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij zouden graag in contact komen met Switi. Zijn vaste klant, gisteren online besteld en betaald maar bij t ophalen bleken kullie gesloten te zijn.