Beoordelingen van Switi Alkmaar

Recente recensies van Switi Alkmaar

5 sterren na 111 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en betaalbaar. Echt een aanrader.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Kiploempia's waren niet helemaal warm en de bami smaakte nergens naar. Het was die €16 niet waard.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Geen andere woorden voor;)

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Klantvriendelijk en top service. Aanradertje die Switi.💯👍👍👍

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten hier!

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De nasi en gevulde bara waren heerlijk. Zelfs mijn zoontje van 2 jaar vond de nasi heerlijk. Er zat wel peper maar geen zuur bij mijn bestelling.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede porties en smaak. Snelle en vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, goede porties. Onze zoon van 10 vond het ook erg lekker, maar kon het niet helemaal op. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en een hele vriendelijk bezorger. Ik kan het iedereen aan bevelen.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was heerlijk en goed warm..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte heerlijk.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, was t weer heerlijk!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk goede roti gegeten! Jullie hebben nieuwe vaste klanten🙂👌

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en betaalbaar

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, vooral broodje Pom! Jammer dat je geen Pom met rijst kunt bestellen. Anders gaf ik 5 sterren. Wij hebben de bestelling zelf gehaald, deze was nog lekker warm toen we thuis waren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Roti, compleet, goede plaat, helemaal af met sambal. Bara was iets minder, beetje klef alsof het een van te voren klaargemaakt product betreft ipv vers (kan ook komen doordat het bezorgd moest worden?) Iig voor herhaling vatbaar :-)

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd ook de porties zijn genoeg. Ik bestel zeker nog een keer.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hebben heerlijk gegeten alleen jammer dat de vegetarische uitvoering geen extra tempeh of id had dan alleen aardappel en kousenband. Zijn gewend om de vega versie met ei en tempeh te eten net even de afwisseling is lekker

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker En goed verzorgd

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Moksi meti nasi besteld en Roti kip . Loempia’s erbij en bara wat een feest. Was om je vingers bij op te likken. Bedankt , we bestellen graag weer bij u👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bara en roti.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben roti lam speciaal en bami kip met bot besteld. Alles werd stipt op tijd en goed warm bezorgd. De roti was heel erg lekker (de plaat mooi dun), de bami was wat eenvoudig, niet zo bijzonder gekruid.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb vanavond héérlijk gegeten. Lekkere smaken en heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. heel smakelijk. voor herhaling vatbaar.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 16.45 uur. Om 18.00 uur maar eens gebeld, bestelling was niet doorgekomen. Bezorging verplaatst naar 18.50 uur. 19.30 u werd het bezorgd. Ik begrijp niet dat nadat het de eerste keer al niet goed is gegaan er geen prioriteit bij de tweede bezorging is, zeker bij een nieuwe klant. De roti rol was erg lekker en veel!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De 20 km rijden dik waard. Onwijs lekker.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een nachtje in Alkmaar geweest en op zoek naar een Surinaams eettentje had mij naar Switi gebracht. Geen spijt gehad. Lekker eten en zoals afgesproken goed op tijd afgeleverd in het hotel. Als je voor de snelle maar lekkere hap wilt gaan is dit een aanrader....vooral nu vanwege de Corona en de maatregelen de grote eetgelegenheden anno nu niemand mogen ontvangen, is dit nmi een prima alternatief.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk deze roti’s! En de bezorging was erg snel

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Een aanrader!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Al lange tijd op zoek geweest naar een goede rotti shop in de omgeving Alkmaar. Sinds kort Switi ontdekt en het bevalt uitstekend. Heerlijke recepten. In het verleden al heel rotti gegeten, maar Switi is 1 van de beste.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, zeer smakelijk. Misschien de portie iets groter..;)

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeeeeerlijk! Volgende x graag goed de aanwijzing voor adres aan bezorger doorgeven.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Satesaus was van goede kwaliteit, lekker pittig. Broodje Kip Kerrie; kip was droog, broodje was zacht, dat kan beter. Broodje rundvlees; verhouding saus/vlees, teveel saus, mag wat minder wat mij betreft. En qua pricing; 4 euro voor een broodje; in de Amsterdamse Poort koop je een broodje kip kerrie voor 2,50 en dat smaakt 4x beter. (broodje gaat daar vaak nog onder de grill, maakt het echt stukken lekkerder)

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed heet (centrum Alkmaar) en niet duur. Wel een half uur later dan gevraagd. Gaan we zeker vaker bestellen!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde erg lang en bij bezorging was er niet alles, maar het eten was lekker

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede hoeveelheid. Rotiplaten goed te doen, maar ik heb ooit lekkerder gehad. Misschien kwam dit door het opwarmen. Sommige stukken een beetje ‘taai’. 1 portie roti voor 2 tiemermeiden zou voldoende geweest zijn. Maar liever teveel dan te weinig

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en smaak van de Roti speciaal was prima , helaas was de bezorging een half uur later als afgesproken maar goed dat zal mogelijk door de weersomstandigheden komen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag hebben wij eten afgehaald bij Switie Alkmaar! We hebben super lekker gegeten. 👍🏽 Voor de keuken en tot de volgende keer. Groetjes uit Akersloot Ps ( jammer dat jullie niet bezorgen in akersloot )

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker maar graag veel minder zout!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De reden dat ik de bezorging laag beoordeel, is omdat we 2 roti rollen en een sinas en een cola hadden besteld. Sinas en de cola zaten er niet bij, wel op de bon.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging liet wat langer op zich wachten dan de aangegeven 40 min, maar het eten was goed warm en goed van smaak

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en goed warm, alleen broodje zout vlees was TEe ... leek wel pekel.....

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een grote bestelling waarvan we hadden aangegeven 4 rotirollen graag koud te ontvangen vanwege de lunch voor morgen. Hier hebben ze perfect rekening mee gehouden en het eten wat we warm hadden besteld was super lekker!! En de rotirollen strakjes ongetwijfeld ook!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, heerlijk gegeten. Super lekker, snel geleverd en heel goed op temperatuur. Topper, ga ik zeker vaker bestellen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging Heerlijk eten

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, nette bezorging en ondanks dat het ei ontbrak smaakte het goddelijk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd top!! Heerlijke roti en super snel geleverd!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zelfs nog wat overgehouden. Het eten was nog goed warm en het zag er verzorgd toen het gebracht werd. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en warm !!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had gevraagd, vergeet niet om er zuur bij te doen.... en was weer vergeten, slechte zaak

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, ruime hoeveelheid. Goed warm/heet. Gaan zeker nog een keer bestellen! Bezorging was wel half uur later dan afgesproken. Zou netjes zijn als daar de volgende keer over gebeld of gemaild wordt.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed gekruid

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti met kip

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer als wij bestellen is het een feestje. Heerlijk!!!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Wel jammer dat er een rotiplaat vergeten was (2 x roti, maar 1 plaat). En jammer dat de vegetarische roti speciaal geen vleesvervanger heeft (ei, tempeh of tofu) en dus alleen maar aardappel, kouseband en saus is. Smaak was overall goed.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami en roti waren weer heerlijk. En ruim voldoende. Met z’n 2en twee dagen van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht en heerlijk gegeten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppppp

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pom was heerlijk! Alleen misten we het zuur en wat peper. Maar komt vast doordat we het niet zelf hebben gehaald maar hebben laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met zorg bereid. Mijn bestselling stond klaar om op gehaald te worden en was goed ingepakt. De bediening was, zoals altijd, vriendelijk. Heel blij!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks vrijdagavond, snelle bestelling én een goed warme maaltijd. Bezorging door een uiterst vriendelijke jongedame. Dit was een TOP delivery.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti zoals roti smaken moet! Héérlijk gegeten

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen bestelling ontvangen , verbouwing, wel betaald. Moet nog terug krijgen maar eigenaar was heel lief en begripvol

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. goed warm, netjes verpakt. De porties zijn prima! Jullie bezorging is uiterst vriendelijk! Aangename afwisseling vergeleken met sommige andere bezorging, die je bestelling zonder iets te zeggen neerkwakken op je stoep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, alles super smaakvol en meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima bezorging!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is de laatste tijd heel erg achteruit gegaan sinds er nieuwe mensen in de zaak staan. We vonden het eten altijd zo lekker dat we er voor om reden. Nu krijg je als je roti bestelt.een mini beetje boontjes (kinderportie), aangevuld met bloemkool en broccoli?! Ook zit er geen kerriejus meer bij de aardappels (wat eerst altijd wel zo was) waardoor het een droge hap wordt. Zelfs de roti plaat lijkt wel een ander recept, zulk dik deeg,waardoor je de groenten bijna niet meer proeft. Dit maakt de maaltijd erg smakeloos. Ik hoop dat de kwaliteit snel weer verbetert, want dit is erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Wat ik graag even wil zeggen, is dat het eten er goed uitzag en ook de smaak was zoals ik die ken in Amsterdam vroeger.....alleen was het voor mijn moeder(94) en mij (57) echt te zout. Hopelijk kun je daar wat mee. Dank je wel en groeten van Jeanine.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden bedankt!!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

allerlekkerste roti!!!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en snelle bezorging voor de zaterdagavond. Altijd positief over Switi!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een lange haar in mijn Broodje kip kerrie. Apart want normaal super lekker en goed!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker weer. Waar een top restaurant!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat je hier besteld is heerlijk! Altijd leuke bezorgers en eten komt goed warm aan en op tijd! Als je gaat halen word je ook keurig geholpen. Voor mij een dikke 10

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten van de roti en kiploempia's, zeker een aanrader!!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging op tijd en lekker warm

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, op tijd klaar en nog warm toen ik thuis kwam, en ik woon in het buitengebied van Alkmaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld. Bestelling was snel geleverd. Het eten was warm en goed van kwaliteit. Een aanrader!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker en geen gierige portie! Snelle bezorging ook erg fijn

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom waren de gevulde Bara's heerlijk! Bezorging was ruim op tijd. Helemaal 100% naar tevredenheid.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bezorging snel dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben Bara's besteld. 2 vegatarische en 3 met kip. Allemaal met heel veel smaak gegeten. Heerlijk! Bezorging was op tijd en helemaal naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar was koud voor ik het had

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij Switi. Heerlijk eten! Mijn favoriete gerecht is de Roti kipfilet speciaal. Echt een aanrader! Maar het broodje pom is ook erg lekker. Bezorging is snel, eten altijd goed warm en de bezorgers zijn vriendelijk. Ga zo door Switi!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snel bezorgd en ze houden ook nog eens rekening met allergieën, waar de meeste restaurants iets van kunnen leren !!! TOP!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaaltijd was te krap door drukte maar keurig verpakt incl. de saoto soep en heerlijk gegeten . Trawikie !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was leterlijk Switi!!!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti was super lekker. Die kip loempia was bizar lekker. Bestellen via de site ging ook lekker soepel.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service via het online bestellen en ophalen. Altijd lekker het eten van switi!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was echt weer super lekker en heel vriendelijke mensen.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij zouden graag in contact komen met Switi. Zijn vaste klant, gisteren online besteld en betaald maar bij t ophalen bleken kullie gesloten te zijn.